Poznaj nas
Firma rodzinna Kołdras
Wszystko zaczęło się w 1990 roku, kiedy to Henryk Kołdras postanowił opuścić rodziną górską miejscowość i założyć niewielką masarnię w Proszówkach koło Bochni. Pomimo upływu lat, od czasów rozpoczęcia działalności, nie zmienia się jedno – przekazywane z pokolenia na pokolenie receptury z lokalnego surowca, dzięki którym powstają smaczne, niepowtarzalne wędliny.
Są one również stałym elementem kuchni "Gospody nad Rabą", a najlepszą wizytówką dla firmy jest, wciąż rosnące grono stałych klientów, dla których znak naszej firmy jest gwarancją najwyższej jakości produktów. Produkcja mięs i wędlin w naszym zakładzie, spełnia wysokie wymogi jakości i bezpieczeństwa, narzucone przez Unię Europejską.

Najwyższa jakość
Aby sprostać wysokim wymaganiom odbiorców, w zakładzie wdrożono system bezpieczeństwa HACCP, dający zarówno nam, jak i Państwu pewność najwyższej jakości wyrobów. Również na zlecenie naszych kontrahentów systematycznie odbywają się audyty zewnętrzne, potwierdzające higienę i prawidłowość produkcji. W tym również celu zatrudniamy wykwalifikowaną kadrę pracowniczą, z długoletnim stażem pracy w branży mięsnej.


Gospoda i Hotel Nad Rabą
Serdecznie Państwa zapraszamy do „Gospody nad Rabą” Elegancki i niepowtarzalny wystrój wnętrz, profesjonalna obsługa oraz co dla nas najważniejsze – znakomita kuchnia, która urzekła dotąd podniebienie niejednego smakosza. Wyjątkowe chwile spędzone przy kominku, blask świec, zawsze dobra zabawa i wypoczynek. To nasze atuty.
Zapraszamy na naszą stronę internetową
